top of page

Onze producten

products.jpeg

U heeft het misschien al opgemerkt: er waait een frisse wind door onze kapsalons. Na twee moeilijke corona-jaren zijn we niet bij de pakken blijven zitten, integendeel! Met ons topteam van enkel super gemotiveerde kapsters zijn we aan de slag gegaan met GOLD, milieuvriendelijke producten die resultaat, kracht en houdbaarheid bieden om de steeds veranderende looks van vandaag te ondersteunen. 

 

Een ecologisch verantwoord gamma voor haarverzorging en haarkleuring met producten die uitsluitend bestaan uit pure en groene ingrediënten. Er wordt geen gebruik gemaakt van parabenen, ammonia, sulfaten, PPD en resorcinol. De haarverzorgingslijn is dan ook geïnspireerd door de beste geuren uit de natuur en de texturen van voedsel. De producten zijn gemaakt van recycleerbare en duurzame grondstoffen; pure, essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten.

 

Een aanpak met respect voor de natuur die zich ook laat zien in de nieuwe look van de salons van THE LOOK. Een fris en vernieuwd interieur met natuurlijke accenten en ‘a touch of gold’. We kijken alvast uit naar jullie eerstvolgende bezoek en jullie reacties! 

Schrijf u in voor updates

Bedankt voor het inschrijven

bottom of page